Succesvolle Kleinste Privacyshows in Rotterdam

Op 4 en 5 november verzorgden we op uitnodiging van de gemeente Rotterdam vier Kleinste Privacyshows van Nederland in het theater van Bibliotheek Rotterdam. Het publiek bestond uit senioren en zij konden na de show ook terecht op een informatiemarkt waar zij meer konden leren over digitale veiligheid. Een bezoeker nam de moeite om ons te laten weten wat zij van de show vond:

Wat een leuke voorstelling, ik heb in tijden niet zo gelachen en dat helpt enorm om dingen te onthouden! Knap om met zo’n oudbollige flauwekul de aandacht vast te houden op een leuke manier. Ook hilarisch dat echtparen uit elkaar gingen zitten omdat ze anders niet bij een tasje zaten. En de hele act met de mooie dame en de quizmaster, ik heb me kostelijk geamuseerd. 

Ik ben ook blij met de Data Detox Kit. Hapklare begrijpelijke blokjes, geweldig.

Enkele foto’s van de show, gemaakt door John Valk: