De Kleinste Privacyshow van Nederland

De Kleinste Privacyshow van Nederland
De Kleinste Privacyshow is een programma vol gekke kwisjes, minicolleges en zelfs een mini-bingo waarin je allerlei handige dingen leert over online veiligheid en privacy. Hoe bedenk ik het allerslimste wachtwoord? Hoe herken ik een nep e-mail? Hoe overleef ik cookies? Zomaar een paar vragen waar je tijdens De Kleinste Privacyshow een antwoord op krijgt.

 

Meer zien?

Bekijk hier meer foto’s en een videotrailer: Beeldmateriaal Kleinste Privacyshow van Nederland.

Kleinste Privacyshow van Nederland Online

In tijden van Corona is het fysiek bijwonen van een show helaas niet mogelijk. Maar niet getreurd: het online bijwonen van een show is ook mogelijk! Zie de promo hieronder hoe dat eruit ziet. Geïnteresseerd? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Over de show

Programma
Het programma, inclusief afsluitende Data Detox mini-consults over privacy en internet, duurt 2 uur.

Voor wie?
Het programma is geschikt voor iedereen boven de 18 jaar die geïnteresseerd is in online veiligheid en digitale privacy.

Wat is de Data Detox Kit?
De Data Detox Kit is een 8-stappen-programma om je digitale persoonlijkheid op te schonen. Dit kun je via de website data-detox.nl direct zelf doen. De Kit is ook in een doosje te krijgen. Alle bezoekers van de Kleinste Privacyshow krijgen een gratis Data Detox Kit mee naar huis.

Wie organiseert het?
Dat zijn wij, Fers en de Friese Bibliotheken! Wij vinden het belangrijk om iedereen toegang te geven tot belangrijke informatie over onderwerpen als online veiligheid en privacy. We bieden daarom de Data Detox Kit aan, bezoeken scholen en trekken erop uit met De Kleinste Privacyshow van Nederland.

download hier de flyer als PDF

Pers
“Waarom 123456 geen goed wachtwoord is” (Friesch Dagblad)
“Een spelshow vol online veiligheid” (Leeuwarder Courant)
“Bieb geeft grip op digitale privacy” (Leeuwarder Courant)

Data Detox Tour
In het voorjaar van 2019 werd in samenwerking met de Friese bibliotheken de Data Detox Tour georganiseerd. Ook in het najaar van 2019 is de show een aantal keer bij te wonen. Lees hier mee over de Data Detox Tour.

Contact: