Data Detox Game opgeleverd met cookietrommel

In opdracht van de Koninklijke Bibliotheek (KB)  Fers en 8D Games de afgelopen twee maanden aan de realisatie van de Data Detox Game. Aanleiding voor het verzoek van de KB was het opnemen van een game rond de Data Detox Kit in het landelijke mediawijsheidsspel Mediamasters.

Afgelopen vrijdag is de game live gegaan en wordt gedurende de Week van de Mediawijsheid (8-15 november) gespeeld door 4500 schooklassen. Daarnaast is de game ook te spelen die daarin interesse heeft. Hij is te vinden op de KB-website Jeugdbibliotheek.nl, maar ook op de Data Detox-site beschikbaar.

Om de oplevering te vieren brachten Bas en Johan van 8D Games een versgevulde cookietrommel mee!

De oplevering werd gevierd met een cookietrommel. Vlnr: Jeroen de Boer (Fers), Wai-See Choo (Fers), Bas Altenburg (8D Games), Johan van der Meulen (8D Games) en Mark van der Steen (Fers)