Stem op “De Kleinste Privacyshow van Nederland”​ bij het Nationale Bibliotheekcongres 2019

Op 16 april a.s. vindt in Rotterdam het Nationale Bibliotheekcongres plaats. Om het programma vorm te geven hebben bibliotheken voorstellen kunnen insturen en daarop kan nu gestemd worden. Vanuit Bibliotheekservice Fryslân en de Friese bibliotheken hebben we De Kleinste Privacyshow van Nederland ingezonden, onderdeel van de doorontwikkeling van ons Data Detox-project (werk in acht dagen aan een opgeschoonde digitale persoonlijkheid).

De Kleinste Privacyshow is een programma vol gekke kwisjes, filmpjes en zelfs een mini-bingo waarin je allerlei handige dingen leert over online veiligheid en privacy. Hoe bedenk ik het allerslimste wachtwoord? Hoe herken ik een nep e-mail? Hoe overleef ik cookies? Zomaar een paar vragen waar je tijdens De Kleinste Privacyshow een antwoord op krijgt.

Het programma duurt 1,5 uur en we sluiten af met mini-consults (30 minuten) over privacy en internet.

Stemmen op ons voorstel kan hier: https://www.hetnationalebibliotheekcongres.nl/stemmen/?voorstel=17